19 futbolcusu koronavirüs olan Kırıkkalespor’un maçları ne olacak? Ertelenecek mi?

19 futbolcusu koronavirüs olan Kırıkkalespor’un maçları ne olacak? Ertelenecek mi?
Kırıkkale Büyük Anadoluspor’da 19 futbolcuda koronavirüse rastlanmasının ardından, Kırıkkalespor’un 10 ve 11’nci hafta maçları ertelendi. 

KIRIKKALESPOR’DA VAKA SAYISI 22
Kırıkkale Büyük Anadolusporlu oyuncular geçen hafta oynanan Silivrispor maçı öncesinde koronavirüs testine girmiş ve Kırıkkalesporlu 9 futbolcunun testi pozitif çıkmıştı. Kırıkkalesporlu futbolcular bu hafta oynanacak olan Siirt İl Özel İdaresi Spor maçı için tekrar teste girdi ve 10 futbolcunun daha testi pozitif çıktı. Futbolcular dışında 1 masör, 1 kulüp çalışanı ve 1 yönetim kurulu üyesinde virüse rastlanan Kırıkkalespor’da vaka sayısı 22’ye yükselmiş oldu.

Vaka sayısının 22’ye yükselmesinin ardından, Kırıkkalespor’un 10’ncu haftada oynayacağı Siirt İl Özel İdaresi Spor maçı ve Bayrampaşaspor maçı ertelendi. 

TFF’YE GEREKLİ BAŞVURULAR YAPILACAK
Pozitif vakalar Kırıkkale Büyük Anadoluspor Yönetim Kurulu trafından, “03 Aralık  2020 Perşembe günü Siirt İl Özel İdaresi Spor ile yapacağımız müsabaka öncesi yaptırdığımız Kovid-19 test sonuçlarına göre 10 futbolcu 1 masör 1 kulüp çalışanı ve 1 yönetim kurulu üyesinde pozitif vakalara rastlanmıştır. Toplam vaka sayımız 22 olmuştur. Konu ile ilgili TFF kurullarına gerekli başvurular yapılacaktır. Vakalar ile ilgili gerekli tüm izalasyon işlemleri kulübümüz nezdinde başlatılmıştır.” açıklaması yapıldı.


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.