14 Şubat’ta Türkyılmaz’dan yaşlılara anlamlı ziyaret 

14 Şubat’ta Türkyılmaz’dan yaşlılara anlamlı ziyaret 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle Yahşihan ilçesinde bulunan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

BİZİM EN DEĞERLİLERİMİZ YAŞLILARIMIZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle Yahşihan ilçesinde bulunan yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Evlerinde yaşlı çiftleri ziyaret ederek dua isteyen Başkan Türkyılmaz, yaşlıları unutmayıp 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı. Her zaman ve her koşulda yaşlıların yanında olduklarını ifade eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, "14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgiyi en çok hak eden yaşlılarımızı unutmadık. 

HAYIR DUASINI ALMAK İÇİN YANLARINDAYIZ
“Çiçeğimizi ve çikolatamızı alıp bizim için çok önemli olan değerlerimizi evlerinde ziyaret ettik. Tabi normal şartlarda imkânlar dâhilinde büyüklerimize ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz ama bugünün ayrı bir özelliği var. Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Sevgiyi en çok hak ettikleri için yaşlılarımızı ziyarete geldik ve onların hayır duasını almak için yanlarındayız. Allah, hiçbir zaman büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Büyüklerimiz bizim için her zaman dua kapımızdır. Rabbim büyüklerimize her zaman sağlık, sıhhat, afiyet versin. Bugün ziyaret ettiğimiz yaşlılarımızın şahsında tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyorum" şeklinde konuştu.
Haber: Burak Çalışkan
 


620a56101d17b.14-subatta-turkyilmazdan-yaslilara-anlamli-ziyaret1.jpg

620a5610342ee.14-subatta-turkyilmazdan-yaslilara-anlamli-ziyaret2.jpg

620a561137f0e.14-subatta-turkyilmazdan-yaslilara-anlamli-ziyaret3.jpg

620a561175f1d.14-subatta-turkyilmazdan-yaslilara-anlamli-ziyaret4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.