Zafer Partisi ile yüzler gülecek

Zafer Partisi ile yüzler gülecek
 Muhabir
Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Emin Erkeç, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sahada projelerini vatandaşlara anlatarak destek isteyen Erkeç, “Yıllardın gülmeyen Kırıkkale’nin yüzü, Zafer Partisi ile gülecek” dedi.

PROJELERİMİZ KIRIKKALE’YE DEĞER KATACAK

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kaldı. Sahada adaylar seçim çalışmalarını yürütürken, yapacakları projeleriyle vatandaşlardan destek istiyor. Bu kapsamda çalışmalarını yürüten Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Emin Erkeç, projelerini vatandaşlara anlatıyor. Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte iftar sonrası da cadde ve sokaklara inen Erkeç, ekibiyle birlikte yapacakları hizmetleri vatandaşlara anlatıyor.

zafer-partisi-ile-yuzler-gulecek-1.jpg

SIĞINMACILARI GERİ GÖNDERECEĞİZ

Erkeç, “Bizler Kırıkkale’nin ve ilçelerimizin sorunlarını çözmeye geliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın taleplerine ve sorunlarına kulak vererek inşallah daha yaşanabilir bir Kırıkkale hayaliyle bu yola çıktık. Halkımızın 31 Mart’ta vereceği karara güveniyoruz. Halkın genç ve dinamik başkan istediğini vurgulayan Erkeç, "Projelerimiz ile Kırıkkale'yi kalkındıracağız. Halkımız hem ekonomiden hem de sığınmacılardan oldukça rahatsız. Sığınmacıları ve kaçakçıları vatanlarına geri göndereceğiz”

zafer-partisi-ile-yuzler-gulecek-2.jpg

ATATÜRK ÇİZGİSİNDE OLAN ZAFER PARTİSİ VAR

Erkeç, “Bir tarafta son projesinde Atatürk’ü kaldıran bir tarafta başbuğ Alparslan Türkeş‘in ismini kaldıran aday. Bir tarafta on yıldır Kırıkkale’mizi geliştiremeyen ve hala altyapı ile alakalı vaadi projesi olmayan bir aday ve bunca olan biteni sessiz kalan muhalefet ve iktidar paydaşları yüzünden Kırıkkale’miz bu haldedir. Artık Kırıkkale’de Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri olan Zafer Partisi var Kırıkkale emin ellerde” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.