Türk Metal ve Hacettepe Kulüpleri birleşiyor

Türk Metal ve Hacettepe Kulüpleri birleşiyor
 Haber Merkezi
Bölgesel Amatör Ligi şampiyon bitiren ve 3. Lige adını yazdıran Türk Metal 1963, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kırıkkale TV canlı yayınında konuşan kulüp başkanı Serkan Kocaoğlu, “Yeni sezonda iki takım birleşecek” dedi.

KISITLI İMKANLARLA ŞAMPİYON OLDUK

2023-2024 futbol sezonunda başarılı bir sezon geçiren Türk Metal 1963, Bölgesel Amatör Ligi şampiyon tamamladı. Yeni sezonda 3. Ligde mücadele verecek olan kırmızı beyazlılar, sezon hazırlıklarına 22 Mayıs’ta gerçekleştireceği kongre ile başlayacak. Kırıkkale TV’de canlı yayına konuk olan ve gazeteci Kadir Yahşi, İlyas Şen ve Hakan Gökkaya’nın sorularını yanıtlayan Türk Metal 1963 Kulüp Başkanı Serkan Kocaoğlu, gündeme dair açıklamalarda da bulundu. Çok kısıtlı imkanlarla bugünlere geldiklerini vurgulayan Kocaoğlu, 12-13 milyonluk bir bütçeyle şampiyon olduklarını vurguladı.

KONGREDE YENİDEN ADAY OLACAĞIM

Sezon boyunca çeşitli sorunlarla karşılaştıklarını belirten Kocaoğlu, “Yönetimimizle birlikte bu sorunların üstesinden geldik. Gerçekten çok yetenekli oyunculara sahibiz. Bu oyuncularımızın vermiş olduğu kalitelerle bugün şampiyon olduk. Bütün oyuncularımızdan ve teknik heyetimizden Allah razı olsun. Bu şampiyonluğu biz Kırıkkale’ye ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız merhum Pevrul Kavlak’a armağan ettik. Yeni sezon hazırlıklarımıza da inşallah 22 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz kongre ile start vereceğiz. Kongrede yeniden aday olacağım” dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ’NİN TESİSİNDEN YARARLANACAĞIZ

Yeni sezon iç in Hacettepe Futbol Kulübüyle takımı birleştireceklerini dile getiren Kocaoğlu, “Hacettepe, Gençler Birliği’nin pilot takımı. Biz bu iki takımı birleştirerek Gençlerbirliği’nin bütün imkanlarından yararlanacağız. Takımımız birleşmesi halinde stadyum başta olmak üzere Gençlerbirliği’nin bütün tesisinden faydalanma imkanına sahip olacak. Takımımız Hacettepe kadrosuyla yönetilecek. Yeni sezon için takımımızın ismi de Hacettepe Futbol Kulübü olacak. İnşallah memleketimiz için en hayırlısı olur” ifadesinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.