Sözdinler’den judo başarısı

Sözdinler’den judo başarısı
 Muhabir
Okul sporları grup judo müsabaka yarışmaları sona erdi. Kırıkkale’den yarışmaya katılan Kafi Can Sözdinler, yarışmada üçüncü oldu. Sözdinler, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek olan final yarışmalarına katılacak.

BAŞARI TEMENNİ ETTİ

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, her alanda başarılı sporcuların yetiştirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda destek verdiği öğrenciler, çeşitli illerde düzenlenen şampiyonalara katılarak önemli başara elde ediyor. Bu başarılardan bir tanesi de Kafi Can Sözdinler’den geldi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Okul sporları grup judo müsabaka yarışmaları sona erdi. Okul sporları Grup Judo müsabakasında 42 kilogramda Kafi Can Sözdinler üçüncü oldu.

sozdinlerden-judo-basarisi-2.jpg

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Sözdinler, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek olan final yarışmalarına katılacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Sözdinleri ve antrenörünü tebrik etti. Güneş-, “Final müsabakalarında başarılar dileriz. Kırıkkale’nin isminin daha da başarılı olması için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Bütün sporcularımızı da bu konuda destekliyor ve her zaman yanlarındayız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.