Sosyal ve kültürel belediyeciliği ön plana çıkaracağız

Sosyal ve kültürel belediyeciliği ön plana çıkaracağız
 Muhabir
31 Mart yerel yönetimler seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kırıkkale’ye dair projelerini duyurdu.

MHP’li Başkan adayı Ulusoy, Kırıkkale’yi MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak istediklerini belirterek ‘Projelerimde Sosyal ve kültürel belediyeciliği ön plana çıkaracağız” diye konuştu.

PROJELERİMİZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAK

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kırıkkale’ye dair projelerini duyurdu. İlk etapta 34 başlıkla projelerini açıklayan Belediye Başkan adayı Ulusoy, projelerinde şehrin ana sorunlarının yanında sosyal ve kültürel belediyeciliğin ön planda tutulduğunu hatırlattı. Kırıkkale’yi MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla buluşturmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten ve projelerini açıklayan Başkan Adayı Ulusoy “Şehrimizde altyapı, su, trafik gibi ana sorunlara çözüm üretmeye çalışacağımız, sosyal ve kültürel belediyeciliği ön plana çıkaracağımız, şehrimize değer katacak projelerimizi belirledik” ifadesini kullandı.

sosyal-ve-kulturel-belediyeciligi-on-plana-cikaracagiz1-jpg1.jpg

İŞTE ULUSOY’UN PROJELERİ

Projelerini başlıklar halinde sıralayan Başkan adayı Ulusoy “Alt Yapı ve Üst Yapı Yatırım Projeleri, Güneş Enerji Santrali (GES), Kırıkkale Belediyesi Engelsiz Yaşam Tesisleri, 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı, Eski Valilik Alanında Otopark ve Kültür Merkezi Projesi, Kavşak projeleri, Millet, Atatürk, Nokta mevkileri, Yaşlı ve Kimsesizler Yaşam Alanı Projesi, Kırıkkale Belediyesi Spor Kompleksi Projesi, Revizyon İmar Planı ve Kentsel Dönüşüm Projesi, Engelsiz Mahalle Parkları ve Sosyal Yaşam Merkezleri Projesi, Kırıkkale Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezi (KIRMEK), Motor Sporları ve Drift Alanı, Kent Ormanı Mesire Alanı Projesi (Yeşil Kentler Projesi), Prestij Cadde Projesi, Türk Bilgeleri Anıtı Projesi, Yap Unut Değil, Yap Koru ve Sürdür Modeli, Bilgi Destek Merkezi/Dijital Belediye Merkezi (BİDEM).

EN AZ BİR KİŞİLİK YENİ İSTİHDAM ALANI

Projelerini sıralamaya devam eden MHP’li Başkan Adaylı Ulusoy “Gençlik Meclisi Projesi, Esnaf Meclisi Projesi, Çiftçilerimize Tohum ve Fide Destek Projesi, Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Hoş Geldin Bebek, Başkan Mahallemizde Projesi, Belediyem Yanımda Projesi, Öpülesi Eller Projesi, Bu Şehir Hepimizin Projesi, Kültür Sohbetleri Projesi, Ustalara Saygı Kültür ve Sanat Festivali Projesi. Benimde Bir Fikrim Var Projesi, Üniversite Şehrimizde Projesi, Okullar Şenlensin Projesi, 65 Yaş Üzeri ve Engelli Vatandaşlarımıza Ücretsiz Su, Ücretsiz İnternet (WİFİ) Projesi, Gençlerimiz İçin e-Spor Tesisi, Yeni Projelerimizle en az 1000 kişilik yeni istihdam alanı oluşturacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.