Seyrantepe’ye kadın eli değecek

Seyrantepe’ye kadın eli değecek
 Muhabir
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesi Muhtarlığına talip olan Reyhan Süme, çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

'Seyrantepe'ye Kadın Eli Değecek' sloganıyla çalışmalarını yürüten Süme, mahalle sakinlerinden büyük destek toplamaya devam ediyor.

MAHALLEDE FARKINDALIK OLUŞTURUYOR

Seyrantepe Mahallesi Muhtar Adayı Reyhan Süme, mahalle halkının gönlünü ve takdirini toplamaya devam ediyor. Mahallenin sorunlarıyla aday olarak yakından ilgilenen Süme, “İnşallah muhtarlık görevine geldiğimizde halkımızın daha da çok yanında olacağız” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kaldı. Siyaset ve muhtarlık arenasının hareketlendiği şu günlerde muhtar adayı Reyhan Süme, yaptığı farkındalık oluşturucu çalışmalarıyla takdir topluyor.

seyrantepeye-kadin-eli-degecek-2.jpg

GEREKEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ

'Seyrantepe'ye Kadın Eli Değecek' sloganıyla çalışmalarını yürüten Süme, 7’den 70’e herkesin gönlünü kazanmaya devam ediyor. Mahalle sakinleri yalnız bırakmayan Süme, “Hep birlikte mahallemizin en iyi yatırımı alması için çalışacağız” dedi. Gencinden yaşlısına, herkesten destek isteyen ve saha çalışmalarını sürdüren Süme, “Seyrantepe Mahallemiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde mahallemiz için çalışacağız” dedi.

seyrantepeye-kadin-eli-degecek.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.