Şahin: ‘’Üye sayımızı artırıyoruz’’

Şahin: ‘’Üye sayımızı artırıyoruz’’
 Muhabir
Eğitim Bir-Sen ailesinin yeni üyelerle birlikte güçlendiğine işaret eden Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Murat Şahin “Aralık ayında 8 bin 235 yeni üyeyle birlikte gücümüze güç kattık” diye konuştu.

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Murat Şahin sendikalarının örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Yeni üyelerle birlikte Eğitim Bir Sen ailesinin daha da genişlediğine işaret eden Şube Başkanı Şahin, Aralık ayında 8 bin 235 yeni üyeye ulaştıklarını söyledi. Başkan Şahin “Gücümüze Güç Kattık. Bir elde atalet iki elde bereket vardır, şiarı ile yürüttüğümüz örgütlü mücadelede Aralık ayında 8 bin 235 yeni üye ile güç bulduk. Teşkilatlarımıza teşekkür ediyor, yeni üyelerimize aramıza hoş geldiniz diyoruz” ifadesini kullandı.

HEDEFLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Şube Başkanı Şahin “Gücümüz Örgütlülüğümüz diyerek sürdürdüğümüz örgütlenme çalışmamızda Eğitim-Bir-Sen olarak 1 Eylül- 31 Aralık arası 33 bin 728 yeni üye yaparak ilk dönem üye hedefimizi gerçekleştirdik. 2024’te de “Sen yoksan bir eksiğiz” demeyi sürdürecek, örgütlenmeyi büyütecek, örgütlü gücümüzle kamu görevlilerinin sorunlarını çözüme kavuşturmak için mücadeleye kesintisiz devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.