Öztürk: “Ahmet Önal CHP’nin DEM ile ilişkisi hakkında ne düşünüyor?”

Öztürk: “Ahmet Önal CHP’nin DEM ile  ilişkisi hakkında ne düşünüyor?”
 Muhabir
MHP MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK: “AHMET ÖNAL; “KIRIKKALE BELEDİYESİNİ KAZANIRSAM KAPILARI DEM PARTİ’YE KAPATIRIM” DİYEBİLMEKTE MİDİR? “

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk yaklaşan yerel seçimlere ilişkin basın açıklamasında bulundu. CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal’a çeşitli sorular yönelten Öztürk, “Ahmet Önal; “Kırıkkale belediyesini kazanırsam kapıları DEM Parti’ye kapatırım” diyebilmekte midir?” dedi-.

KIRIKKALE ŞEHİTLERİN DİYARIDIR

Öztürk yaptığı açıklamada Kırıkkalelilerin Şehitler diyarını; DEM Parti ile “kent uzlaşısı” yapan, Kırıkkale’ye hiçbir faydası olmayan, Büyükşehirlerde PKK ile ortak belediye meclis üyesi listesi yapan CHP’ye oy vermemesi gerektiğini Cumhur İttifakı’na yani Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve onun adayı Harun Ulusoy’a destek verilmesi gerektiğini ifade etti. Öztürk açıklamasına şu şekilde devam etti; “CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar belediye başkan adayı Burcu Köksal hanımefendi dahi “Belediyeyi kazandığımızda kapılarımız DEM’e kapalı olacak” derken CHP Kırıkkale belediye başkan adayı Ahmet Önal CHP-DEM ilişkisine dair en ufak bir açıklamada bulunamamaktadır."

ozturk-ahmet-onal-chpnin-dem-ile-iliskisi-hakkinda-ne-dusunuyor.jpg

KIRIKKALE GERÇEK YÜZÜMÜ GÖRÜR DİYE Mİ KORKUYORSUN?

Ahmet Önal; “Kırıkkale belediyesini kazanırsam kapıları DEM Parti’ye kapatırım” diyebilmekte midir? Sayın Önal neden susuyorsunuz? Kırıkkale, bozkurtlar otağıdır. Çık neyse düşüncen konuş; ihraç edilirim, Özgür Özel’den Ekrem İmamoğlu’ndan laf işitirim ya da Kırıkkaleliler benim ve partimin gerçek yüzünü görür de bana oy vermez diye mi korkuyorsun?

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SALDIRILARINI KINAMIYOR

Ahmet Önal, şehitlerimiz al bayrağa sarılı tabutlarda geldiğinde PKK terör örgütünün saldırılarını kınayamayan bir adaydır. Ahmet Önal; FETÖ’ye, Pensilvanya’ya ve Kandil’e bugüne kadar tek bir kelime edememiş bir milletvekili ve belediye başkan adayıdır. Öztürk, açıklamasını şu şekilde noktaladı: “Kırıkkale; kararını hizmetten, Üretken Belediyecilikten, istihdamdan, yatırımdan, altyapı ve üstyapı projelerinden yana verecek. 31 Mart’ta CHP’ye belediyeyi teslim etmeyecek olan Kırıkkale MHP ve Cumhur İttifakı ile yola devam diyecek” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.