Milletvekili Kılıç: "Türkiye’nin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var"

Milletvekili Kılıç: "Türkiye’nin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var"
Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, Kırıkkale'de "Millet-Vekili Buluşmaları"na katıldı.

TÜRKİYE KÖTÜ YÖNETİLİYOR 
Kılıç, program kapsamında Kırıkkale Öğretmenevi'nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kılıç, Saadet Partisi milletvekilleri olarak 81 ili ziyaret edeceklerini söyledi. Türkiye'nin kötü yönetildiğini öne süren Kılıç, "Türkiye mevcut durumundan ivedilikle el birliğiyle kurtulmak mecburiyetindedir. Milletimizin milli görüş ufkuna, devletin ise Saadet Partisi kadrolarınca yönetilmeye ihtiyacı var. Fikrimize ve partimize olan ihtiyaç zirve yapmıştır." dedi.

SORUNLARA ÇÖZÜM BULMALIYIZ 
Kılıç, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından parti olarak değerlendirmelerini yaptıklarını belirterek, milletin verdiği karara da saygı duyduklarını aktardı. Bir gazetecinin 2024 Mahalli İdareler Seçimi'nde ittifak yapıp yapmayacaklarını sorması üzerine Kılıç, "Saadet Partisi olarak tek başımıza seçimlere girme arzusundayız. Şu andaki çalışmalarımızı da bu anlayış üzerine gerçekleştiriyoruz. Ancak bazı lokal yerlerde dirsek teması yapabiliriz. Bunun dışında partimizin amblemi ve ismiyle bu seçimlerde yerimizi alacağız." diye konuştu.

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRERECEĞİZ 
Türkiye’nin kötü yönetildiği, kötü yönetim eliyle ekonomisin çökertildiği üstüne de kamu kaynaklarının yandaşlara peşkeş çekildiği bir eko-politik zemini uzun bir süredir yaşadık, yaşıyoruz.  Kamplaşma ve kutuplaşmayı tercih eden, toplumsal dayanışma ve uzlaşmayı kendisinin sonu gören Ak Partinin yirmi yılı aşkın iktidarı sonrasında ülkeyi getirdiği nokta; devlet işleyişinde bozulma, fikir, erdem ve ahlak zemininde ise apaçık yozlaşmadır.  
Türkiye, mevcut durumundan ivedilikle ve el birliğiyle kurtulmak mecburiyetindedir. Milletimizin Milli Görüş’ün ufkuna, devletin ise Saadet Partisi kadrolarınca yönetilmeye ihtiyacı var. Fikrimize ve partimize olan ihtiyaç, zirve yapmıştır. Bunu milletimize fert fert, anlatmak için sahadayız.” 

DAİMA MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ 
“Millet ile Vekilinin bir arada olacağı, sorun ile çözümün aynı anda gündeme geleceği Türkiye Buluşmalarımızla illerimizde, ilçelerimizde “Saadet Burada”  diyeceğiz. Parti olarak; milletvekili genel seçimi ile Cumhurbaşkanlığı seçimini süreci, sonuçları, sahne önü ve arkasıyla, partiler ve ittifaklar bağlamında kapsamlı bir şekilde değerlendirdik.  Saadet Partisi olarak biz; birlikte yönetmeye, milletimize önermeye karar verdiğimiz İttifakı ve adayı bir eleştiri cümlesinin öznesi ya da nesnesi yapmaktan hep uzak durduk. Yarına dair tercih ve kararlarımız üzerinden dünkü tercih ve kararlarımızı yok saymak, nedamet malzemesi yapmak bizim penceremizden siyasi ilkesizlik, demokratik densizliktir. Seçim sürecinde İttifak olmanın gereklerini, seçim sonrasında ise birlikte mücadele ettiğimiz partilere ve teşkilatlara yönelik nezaketi eksiksiz icra ettik” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.