Liseli öğrenciler, öğretmenlerini duygulandırdı

Liseli öğrenciler, öğretmenlerini duygulandırdı
Hacı Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Etkinlikte, öğrencilerin sergilediği gösteriler duygusal anlar yaşattı.

ÇEŞİTLİ GÖSTERİLER YAPILDI

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Hacı Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinliğe çok sayıda bürokrat ve protokol üyesi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda öğrencilerin sergilediği gösteriler duygusal anlar yaşattı. Mehmet Ertaş, öğrenciler adına konuşma yaparak bütün öğretmenlerin günlerini kutladı.

liseli-ogrenciler-ogretmenleri-duygulandirdi4.jpg

BÜYÜK BİR ÇABA GÖSTERİYOR

Okul Müdürü İlker Tarlabölen, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder.” veciz sözü Cumhuriyetimizi ilel-ebed bağımsız yaşatmak için eğitime vermemiz gereken önemi sarih bir biçimde ifade etmektedir. Ülkesinin geleceğini sağlam temeller üzerinde inşa etmek isteyen milletlerin milli şuura sahip nesiller yetiştirmek için büyük bir çaba gösterdiğine şahit oluyoruz.

liseli-ogrenciler-ogretmenleri-duygulandirdi2.jpg

ONLARA HAYATI ÖĞRETİYOR

“Ailesine, milletine ve bu aziz milletin onurlu bir bireyi olarak kendisine karşı sorumluluk duyan, erdemli bir yaşamı herşeyden üstün tutan genç nesillerin yetişmesinde başrolü oynayan kişiler şüphesiz öğretmenlerimizdir. Öğretmen sadece bilgiyi çocuklarımıza aktaran kişi değildir, Öğretmen aynı zamanda onlara hayatı ve anlamını öğreten mütefekkirdir. Öğretmen öğrencilerini geleceğe hazırlarken onların kişiliklerini ellerinde şekillendiren sanatkardır.”

liseli-ogrenciler-ogretmenleri-duygulandirdi1.jpg

BAŞARILI EĞİTİMCİLERİN ESERİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın, “Öğretmenler, aynı zamanda ülkesine, milletine ve tüm insanlığa ölümsüz eserler kazandıran mimarlardır. Yetiştirdiği öğrencilerinin hayattaki başarısı bir öğretmen için gurur duyulacak bir eserdir. Öğretmenlerin çalışmaları ve harcadıkları mesai bugünü, yarını ve aydınlık bir geleceği inşa etmek içindir. Bugünün başarılı devlet insanları, bilimde ve fikir hayatında dünyaya yön veren kişileri dünün başarılı eğitimcilerinin eseridir.”

liseli-ogrenciler-ogretmenleri-duygulandird3.jpg

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

“Benim adım Öğretmen" şarkısını söyleyen okul öğrencisi Nazlı Önger büyük beğeni topladı. Şiirler ve oratoryo ile devam eden programı Kimya Öğretmeni Ayşe Dilek Harmankaya sundu.
Büyük beğeni toplayan program sonunda şiir okuma yarışmasında birinci olan öğrenciye ödülü takdim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.