Kuzucu: “Emekliler sadaka değil yaşama hakkı istiyor”

Kuzucu: “Emekliler sadaka değil yaşama hakkı istiyor”
İYİ Parti Kırıkkale İl teşkilatı emeklilerin sorunlarını dile getirmek amacıyla Hüseyin Kâhya parkında bir araya geldiler. İl başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve parti yönetimi emeklilerin yanlarında olduklarını belirtti.

İKTİDAR TARAFINDAN YOK SAYILMANIN ACISI
” Çok kıymetli ve değerli emekli hemşehrilerim, basınımızın kıymetli mensupları öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Emekli hemşehrilerim, Biliyorum yine mahzunsunuz. Yine bir kandırılmışlığın, yine bir aldatılmışlığın, bir siyasi iktidar tarafından yok sayılmanın acısını, sancısını yaşıyorsunuz. Kazanan AKP, sizlere birçok söz verdi ancak maalesef sizlerin dağ gibi biriken sorunlarınızı görmezden geldi. Seçim yaklaşınca AKP için çok önemli olup seçim bitince sorunlarıyla boğuşmaya çalışan ancak AKP tarafından ilgilenilmeyen birer topluluk oluyorsunuz.” dedi.

‘’BİRAZ DİN VE İMANDAN SÖZ EDERİM ALIRIM OYLARINI’’
kuzucu; “Allah’ınızı severseniz sizler her seçim döneminde kandırılmaktan usanmadınız mı? Sizler her seçim döneminde unutulup bir kenara itilmekten bıkmadınız mı? Elin emeklisinin geldiği, eğlendiği yerlerde onlara hizmet etmek için ikinci bir iş arıyorsun. Emekli oluyorsun ama hala çalışıyorsun, didiniyorsun. Senin dinlenmek, günlerini sevdiklerinle istediğin yerlerde geçirmek hakkın değil mi? AKP ne diyor biliyor musunuz? Seçim zamanı yaklaşınca söylerim güzel lafları, değinirim onların o günkü güncel sorunlarına, onların oyları çantada keklik ‘’Biraz din ve imandan söz ederim alırım oylarını’’ diye ifade etti.

AKP HÜKÜMETİNİN VERDİĞİ DEĞER
“Emekli kardeşim, doğalgazın var yakabiliyor musun? Yakamıyorsun… Köprülerin var geçebiliyor musun? Geçemiyorsun… Elektriğin var yakabiliyor musun? Yakamıyorsun… Maaşın var geçinebiliyor musun? Geçinemiyorsun… Emekli kardeşim, benim nasibimde kısmetimde bu kadar var diyemezsin. Bu sonucu sen seçtin sen. Açlık sınırı ise 14.825 TL’dir. Geçinin nasıl geçinebiliyorsanız. Sizin bu açlık sınırı altı, kaderiniz değil AKP hükümetinin size verdiği değerdir” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.