Kırıkkale'de asayiş operasyonu: 123 kişi yakalandı

Kırıkkale'de asayiş operasyonu: 123 kişi yakalandı
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 20-26 Kasım 2023 tarihleri arasında kent genelinde asayiş olaylarına yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilen 123 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında yasal işlem başlatılırken, 2 şüpheli tutuklandı.

Ayrıca, operasyonda çeşitli suçlardan aranan 6 şüpheli de yakalanarak adli makamlara teslim edildi. 9 faili meçhul hırsızlık olayı da aydınlatıldı.

Ekipler, yaptıkları çalışmalarda 1656 şahıs ve 246 araç sorguladı. Ayrıca, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 2.49 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, asayiş olaylarına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Asayiş olaylarına karışan ve vatandaşlarımızın huzurunu bozan suçluların yakalanması ve adalete teslim edilmesi için çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam etmektedir. Bu kapsamda, 20-26 Kasım 2023 tarihleri arasında kent genelinde asayiş olaylarına yönelik operasyon düzenledik. Operasyonda, asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilen 123 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında yasal işlem başlatılırken, 2 şüpheli tutuklandı. Ayrıca, çeşitli suçlardan aranan 6 şüpheli de yakalanarak adli makamlara teslim edildi. 9 faili meçhul hırsızlık olayı da aydınlatıldı. Ekiplerimiz, yaptıkları çalışmalarda 1656 şahıs ve 246 araç sorguladı. Ayrıca, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 2.49 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.