İŞ-KUR bilgilendirmelerini sürdürüyor

İŞ-KUR bilgilendirmelerini sürdürüyor
 Muhabir
Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Metin, TÜPRAŞ rafinerisindeki taşeron firmalara yönelik bilgilendirmelerde bulundu.

Son zamanlarda bir taraftan işsizlere yeni iş imkanı sağlamak, diğer taraftan kurum ve kuruluşları Aktif İşgücü Programları ve işbirliği kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmeye ağırlık veren Kırıkkale İŞ-KUR Müdürlüğü bilgilendirmelerini sürdürüyor.

TAŞERON FİRMALARLA TOPLANTI

Bir taraftan işsizlerin ilk uğrak kapısı olan, diğer taraftan işletme sahiplerine verdiği desteklerle sık sık gündeme gelen Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale şehir merkezinde bulunan AVM’lerde ve çeşitli programlarda stantlar kurarak kurumun sunduğu hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulunan İŞ-KUR son olarak Kırıkkale Tüpraş Rafinesinde faaliyet gösteren taşeron firmaların İnsan Kaynakları, İdari İşler Yetkililerine, Kurum çalışmaları, Aktif İşgücü Programları ve işbirliği kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

AKTİF İŞGÜCÜ PROGRAMLARI ANLATILIYOR

Gerçekleşen toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Metin, İş arayanla işveren arasında bir köprü vazifesi görmekte olan İŞKUR’un işverenlerle olan iletişimini sürekli canlı tutmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda İŞKUR hizmetleri ve mevzuatı hakkında işverenleri bilgilendirmek amacıyla düzenli olarak işyeri ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bugünde Kırıkkale TÜPRAŞ Rafinerisindeki taşeron firmalarımıza Kurumumuz çalışmaları, Aktif İşgücü Programları ve işbirliği kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Bu tür çalışmalarımız ara vermeden devam edecek” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.