Hacılar'da seçimin kaybedeni olmayacak

Hacılar'da seçimin kaybedeni olmayacak
 Muhabir
Kırıkkale’de ilçe ve kasaba adaylarını önceki hafta açıklayan Ak Parti’de adaylar seçim koordinasyon merkezlerini açmaya devam ediyor.

Hacılar Kasabasında Ak Parti Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan seçim ofisini düzenlenen törenle açtı. Adeta mitingi andıran açılışta konuşan Başkan Adayı Erdoğan 31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimlerinde Hacılar’da kaybedenin olmayacağını söyledi.

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Ak Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan düzenlenen törenle seçim ofisinin açılışını yaptı. Kasaba merkezinde yapılan ve adeta mitingi andıran açılışa Ak Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın ve teşkilat yöneticileri, ilçe ve kasaba belediye başkanları, Ak Parti’nin ilçe ve kasaba belediye başkan adayları ve çok sayıda davetli katıldı. Parti teşkilat yöneticilerini kasaba girişinde karşılayan Ak Partili aday Erdoğan, çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşle tören alanına geçti. Konuşmaların ardından belediye meclis üyesi adayları katılımcılara tanıtıldı, seçim ofisi açılışı yapıldı, açılışa katılanlara yemek ikramında bulunuldu.

İŞTE AK PARTİ’NİN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

Düzenlenen açılışta Ak Parti’nin Hacılar Belediye meclis üyesi adaylardı da tek tek tanıtıldı. Ak Parti Hacılar Belediyesi Meclisi kontenjan adayı Muhsin Altıntaş, meclis üyeleri ise Zafer Dumlupınar, Musa Tuncel, Mevlüt Durmaz Nedim Alakuş, Halil Deniz, Lütfi Bektaş, Murat Çelik ve Mustafa Tekeli oldu.

AK PARTİ BAYRAĞINI BELEDİYEMİZE DİKECEĞİZ

Düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı “Buraya gelip bu kalabalığı görünce keyfimiz yerine geldi. Hepinizden Allah razı olsun. Şimdi Osman Erdoğan kardeşimiz başvurusunu yaparken demişti ki yine bu kalabalığın bir kısmı orada buna şahitlik etmişti. Ben biraz heyecanlıyım demişti. Şimdi görüyoruz ki başkanımız ilk günkü heyecanını atmış mikrofonu eline alıp başkan gibi konuştu. Bugün de adaylık ona nasip nasip oldu. İnşallah bu AK Parti bayrağını hemen şu az ilerideki belediye binamıza dikmemize çok az kalmış. Buradaki heyecandan bunu görüyorum ben. İnşallah da 31 Mart akşamı o bayrağı oraya dikeceğinizden hiç endişem kalmadı” diye konuştu.

BAŞKANLIK ERDOĞAN’A YAKIŞIR

İl Başkanı Pehlivanlı konuşmasının devamında “Osman kardeşimizin heyecanı, her anında yaşadık biz. Yaklaşık bir, bir buçuk aydır sizlerle birlikte geldi, gitti, geldi, gitti. Adaylığı resmen koparttı aldı helali hoş olsun. İnşallah adaylık 45 gün sonra başkanlıkla taçlanır. Sizlerin vesilesiyle sizlerin katkılarıyla başkanlıkta Erdoğan'a yakışır. Ben ayaklarınıza sağlık diyorum ellerinize, gönüllerinize sağlık. Cumhurbaşkanımız Osman Erdoğan’ı bize emanet etti, bizde Cumhurbaşkanımızın emanetini Hacılarlı hemşehrilerimize emanet ediyoruz. Başkan Adayımız Erdoğan’a çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Daha sonra Başkan Erdoğan sloganları ile kürsüye gelen Ak Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan “Allah'ın izniyle bizim derdimiz 31 Mart'ta sadece seçimi kazanmak değil. Hedefimiz büyük bir oy oranıyla Türkiye şampiyonluğu. Hedefimiz büyük. Hepiniz biliyorsunuz ki Hacılar'daki sorunlarımız çok büyük. Biz kendi halimizde bu sorunları aşamaya çalışacağız. İnşallah biz AK Parti'yle birlikte öncelikle Hacılar Belediyesi'ni Hacıları AK Partinin gerçek belediyeciliğini ve kurumsal kimliğini belediyeye kazandıracağız. Tabii bununla birlikte Hacılara AK Partinin hizmet anlayışını da getireceğiz. Bizim hizmet anlayışımızda partizanlık olmayacak. Ayrıştırma bölücülük olmayacak. Hepimiz kardeşiz Biz Hacılarda birbirimizin eşi, dostu, akrabası, hırsımız. Ebeden, dededen akrabayız. Allah'ın izniyle Hacılar'da kazanan hepimiz olacağız. Kaybeden kimse olmayacağız” sözlerine yer verdi.

hacilarda-secimin-kaybedeni-olmayacak.jpg

HACILAR İÇİN BİR HAYALİMİZ VAR

Ak Partili aday Erdoğan “Gençler ben de sizinleyim. Allah izin verirse inşallah bir hayalimiz var diye çıkmış olduğumuz bu yolculukta bu kutlu yolculukta artık Hacılarda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yeni istihdam alanları, yeni değerler kazandıracağız. Yeni spor kompleksleri kazandıracağız. Allah'ın izniyle hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Hepimiz hacılarda tek yürek olacağız, gönül gönüle, el ele çalışacağız. Allah izin verirse şimdi dediniz ya bu da Seçim bitti diye hayır lütfen arkadaşlar. Bizim çok büyük hedeflerimiz var. Çok büyük hayallerimiz var. İnşallah dokunmadığımız gönül, sıkmadık el bırakmayacağız. Herkesin hayır duasını isteyeceğiz. Onun da kazanacağız. Allah'ın izniyle sandığı kapatacağız. Biz Türkiye AK Parti birinciliği için mücadele edeceğiz. Bunun için hepinize çok iş düşüyor. Bu atmosferde heyecanlanmamak elde değil. Öncelikle programımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim de tecrübeli olduğumuz alanlarımız var. Bunlar belediyenin asli görevi olan bütün görevler, yüzde doksanı benim ilgi alanıma giren alanlar. Bundan yana hiç kimse şüphe etmesin. Biz hepsini tek tek dokunacağız” dedi.

hacilarda-secimin-kaybedeni-olmayacak-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.