Genç Sağlık-Sen’den Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyareti

Genç Sağlık-Sen’den Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyareti
Sağlık alanında çalışanların haklarını korunmasına yönelik çalışma gerçekleştiren Genç Sağlık-Sendikası Kırıkkale İl Başkanı Cengiz Gümüş, beraberindekilerle birlikte Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de sağlık alanında çalışma gerçekleştiren kişilerin hak ve özgürlükleri ile diğer temel yaşam prensiplerini korumak amacıyla mücadele sergileyen Genç Sağlık Sendikası, teşkilat çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan bu çalışmalarda medya alanında destek veren Yenigün Gazetesi’ne Genç Sağlık Sendikası Kırıkkale İl Başkanı Cengiz Gümüş, İl Başkan Yardımcısı Sabit Kuşçu ve Muhammed Abdulbaki Gümüş, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI TEMENİN ETİLLER

Kırıkkale’de Yenigün Gazetesi’nin hem dijital hem de yazılı basın alanında önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden başkan Gümüş, “Bizlere her zaman destek olan Yenigün Gazetesi’ne teşekkür ederim. Yeni yüzüyle okuyucularıyla buluşan Yenigün Gazetesi, Kırıkkale’de yaptığı ve geleceğe yönelik yapacağı çalışmalarla adından devamlı söz ettirecektir” dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi, Gümüş ve ekibine çalışmalarında başarı temenni ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.