Gazetekale’den Mahalli İdareler Seçim Anketi 

Gazetekale’den Mahalli İdareler Seçim Anketi 
Kırıkkale’de medya sektöründe yaptığı yenilikçi çalışmalarla adından söz ettiren Gazetekale, 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için anket başlattı.

1 HAFTA BOYUNCA SÜRECEK 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de 2024 yılında Mahalli İdareler Seçimi için sandık başına gidecek. Siyasi arenanın hareketlendiği şu günlerde medya sektöründe önemli çalışmalara imza atan Gazetekale, Kırıkkale Belediye Başkanlığı için anket başlattı. 1 hafta boyunca sürecek SMS doğrulama sistemli ankette vatandaşlara ‘2024 yılı seçiminde Kırıkkale Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz? Sorusuna cevap verecek. Oy kullanacak kişilerin isim gizliliğine tabi tutulacağı anket Kırıkkale kamuoyunda şimdiden geniş yankı uyandırdı.

NEDEN SMS DOĞRULAMA?
Son 3 seçimdir Gazetekale.com olarak SMS Doğrulama sistemi ile anketler düzenlemekteyiz. Bu sayede anket verilerimiz tarafsız ve güvenilir sonuçlar vermektedir. Oy kullanırken lütfen ikamet 'Kırıkkale Merkez' ise oy kullanmanızı rica ederiz. Bu arada bir GSM numarasından 1 kez oy kullanabilirsiniz!

NASIL OY KULLANIRIM?
Alfabetik sıraya göre yer alan Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylarından birini seçip, ‘Oy Ver’ butonuna basarak GSM numaranızı giriniz ve cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu bir sonraki aşamada yer alan ‘SMS Doğrulama Kodu’ alanına girerek oy verme işleminizi tamamlayınız. SMS doğrulama kodu gönderimi tamamen ücretsizdir. 

Not: Ankette yer alan kişiler, alfabetik sıralamaya göre hazırlanmıştır. 

Ankete katılmak için TIKLAYINIZ 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.