Galatasaray- Bayern Münih maçı hangi kanalda?

Galatasaray- Bayern Münih maçı hangi kanalda?
Türkiye’nin Şampiyonlar Ligi temsilcisi Galatasaray, hem ülke puanı hem de bulunduğu gruptan çıkmak için önemli bir maça çıkacak. Bugün oynanacak olan maç hangi kanalda? Saat kaçta yayında olacak?

Şampiyonlar Ligi temsilcisi Galatarasay, zorlu ve kritik bir maça çıkıyor. Son hazırlıklarını tamamlayan ve maçı kazanarak gruptan çıkmayı garantilemek isteyen Galatasaray’ın maçı hangi kanalda? Saat kaçta oynanacak? Fenerbahçe'nin evinde Trabzonspor'a 3-2 kaybetmesiyle Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, gözünü Avrupa'ya çevirmiş durumda.

galatasaray-bayern-munih-maci-hangi-kanalda.jpg

Galatasaray, hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Bayern Münih - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta mücadelesinde 8 Kasım Çarşamba akşamı Bayern Münih'e konuk olacak. Allianz Arena'da oynanacak maç, saat 23.00'te başlayacak. Karşılaşma, EXXEN ekranlarından canlı olarak yayımlanacak. Aslan, bu dev maç öncesinde grupta 4 puanla 2. sırada bulunuyor.

galatasaray-bayern-munih-maci-hangi-kanalda.webp

Bayern Münih - Galatasaray maçının detayları şu şekilde:

*Maç: Bayern Münih - Galatasaray

*Turnuva: UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta

*Tarih: 8 Kasım 2023 Çarşamba

*Saat: 23.00

*Yer: Allianz Arena

*Yayın: EXXEN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.