Cumhur İttifakı’ndan birliktelik 

Cumhur İttifakı’ndan birliktelik 
MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, parti yönetimiyle birlikte AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevine atanan Engin Pehlivanlı, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelenleri kabul etmeye devam ediyor. MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, parti yönetimiyle birlikte AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Cumhur İttifakı kapsamında MHP ve AK Parti yönetimi birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ÜLKEMİZİN TEMİNATI CUMHUR İTTİFAKI 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pehlivanlı, “Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk, İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve kıymetli parti mensuplarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin teminatı Cumhur İttifakımızın mensupları olarak ilimiz de büyük bir uyum içerisinde Türkiye Yüzyılı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.