Alaaddin Güneşer

Alaaddin Güneşer

Bozdemir geliyor 

 Kırıkkale ilimize büyük katkılarda bulunan,Kırıkkale'nin bağrından çıkmış,Kırıkkale evladının yardımcısı boz toprakların DEMİR yürekli evladı Bayram Salim BOZDEMİR'den bahsetmekteyim.
     Kırıkkalemize silah sanayinin kazandırılmasında büyük emek sahibi,bir çok Kırıkkale evladının istihtan edilmesinde baş rol oyuncusu olan sayın BOZDEMİR Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adayı olmayı kafasına koymuş görünmekte.
     Millet vekili seçiminde  Kırıkkale'den Milletvekili adayı olan fakat Kırıkkale halkı tarafından TBMM ne gitme fırsatı verilmeyen sayın BOZDEMİR Belediye için hazır olduğunu, projeleri ile kendini seçimlere hazır hissettiğini,fırsat verildiği takdirde oturan değil çalışan,uyuyan değil uyanık,çözümsüzlüklerin önünde çözen bir belediye başkanı olacağını her zaman ve her platformda zikretmekte.
     Görüntüye bakılırsa AK Partinin böyle bir belediye başkan adayına ihtiyacı var gibi görünmekte.
     Neden mi?Çünkü Kırıkkalede ki alt yapı sorunu fazlası ile Kırıkkale sakinlerine sıkıntı vernekte olup, Kırıkkale sakinleri tarafından fazlaca şikayet konusu olmakta.Su kesintileri insanımızı canından bezdirmiş artık bu gibi sorunlar gına getirmiştir.
     Artık Kırıkkale her şeyi bilen,her şeye süspanse çözümler üreten,istişare kültürünü ortadan kaldıran Beledeyi Başkanlarından bıkmış usanmış durumda.
     Sayın Bayram Salim BOZDEMİR'in AK Parti için her daim bir kazanç olduğu,aday olduğu taktirde Kırıkkale halkına hizmette sınır tanımayacağı kanaatindeyim.
     Bayram Salim BOZDEMİR AK Parti Belediye Başkan Adayı olsun kazanan AK Parti ve Kırıkkale halkı olsun vesselam.

 
 

Bu yazı toplam 62 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Alaaddin Güneşer Arşivi