Bilim Merkezi’nde rengarenk öğretmenler günü

Bilim Merkezi’nde rengarenk öğretmenler günü
Kırıkkale Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle renkli ve farkındalık oluşturan bir etkinliğe imza attı. Kırıkkale genelinde çeşitli okullarda görev yapan 24 öğretmen için Bilim Merkezi’nde kutlama etkinliği düzenlendi.

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kırıkkale Belediyesi, Bilim Merkezi’nde şehir genelinde 24 farklı okulda görevli 24 öğretmeni ağırladı. Öğretmenler, Bilim Merkezi görevlilerinin eşliğinde dene yap atölyeleri başta olmak üzere çeşitli ileri düzey teknoloji ürünleriyle unutulmaz bir gün yaşadı. Bilim Merkezi’nde geçmişten geleceğe yolculuk yapan öğretmenler, bilim, fizik, kimya ve teknoloji alanında öğrencilere yönelik Kırıkkale’de yapılan çalışmaları yerinde gördü.

bilim-merkezi-5.jpg

SAYGILI’YA ÖĞRETMENLERDEN TEŞEKKÜR

Öğretmenlere eşlik eden Bilim Merkezi Müdiresi Nermin Uslu ve görevli personeller, atölyeler ve bilişim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte dene yap atölyelerini gezen öğretmenler, Bilim Merkezi’nin Kırıkkale kazandırdığı için Saygılı’ya teşekkür ettiler.

bilim-merkezi-3.jpg

HEP BİRLİKTE PASTA KESTİLER

Atölyelerin gezilmesinden sonra Başkan Saygılı, öğretmenlerle birlikte sohbet etti ve öğrencilik yıllarındaki hikayelerini paylaştı. Günün anısına Saygılı, öğretmenler ve Bilim Merkezi görevlileriyle birlikte pasta kesildi. Bütün öğretmenlere görevlerinde başarılar dileyen Saygılı, öğretmenlere gül ve çeşitli hediyeler takdim etti.

bilim-merkezi-2.jpg

GÖREVLERİNDE BAŞARI TEMENNİ ETTİ

Saygılı, “Dünümüzü, bugünümüzü ve yarınımızı şekillendiren, aydınlık geleceğimize ışık olup toplumumuza her alanda yol gösteren Sevgili Öğretmenlerimiz, bir yandan dünyanın en kutsal mesleklerinden birini icra ederken, diğer yandan emek, sabır, fedakârlık ve hoşgörünün en yüksek manada sergilendiği ulvi bir görevi de yerine getirmekte ve bu konuda topluma çok önemli mesajlar vermektedir. Büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı bir cevher gibi işleyen tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı, başarılı, huzurlu yarınlar diliyorum” dedi

kirikkale-bilim-merkezi-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.