Avukat Elçin: “Halkın yanında olan aday seçimi kazanacaktır”

Avukat Elçin: “Halkın yanında olan aday seçimi kazanacaktır”
 Muhabir
Geçtiğimiz dönemlerde Kırıkkale İYİ Parti İl Yönetiminde çeşitli görevlerde bulunan Av. Mustafa Elçin, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimini değerlendirdi.

Elçin, “Yerel seçim sürecinde halka dokunan, halkla iç içe olan, halkın sıkıntılarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan adaylar seçimleri kazanacaktır” dedi.

FİKİR AYRILIKLARI NEDENİYLE AYRILDI

Mart ayının sonunda yapılacak olan yerel seçimlere artık sayılı günler kaldı. Siyasi arenanın giderek hareketlendiği şu günlerde İYİ Parti’nin geçmiş dönemlerinde siyaset yapmış olan Av. Mustafa Elçin, süreci değerlendirdi. Elçin, İYİ Parti ile özellikle il kongresi ve ardından milletvekili adaylarının belirlenme sürecinde yaşanan bazı antidemokratik uygulamalar vesilesiyle fikir ayrılığına düştüğünü, aslında Merkez İlçe Başkanlığı gibi partide önemli mevkiler için adı geçmesine rağmen o dönemki parti yönetimi tarafından bunun engellendiğini, özellikle siyasi düşünce, fikir ve hedeflerini hayata geçirme anlamında bu tür engellemelerle karşılaşması üzerine de partiden istifa ettiğini sözlerine ekledi.

ADAY ADAYLIĞI TEKLİF EDİLDİ

Elçin, istifa etmeden önce gerek partisinin gerekse birçok siyasi partinin özellikle Delice Belediye Başkan Aday Adaylığı için kendisine teklifte bulunduğunu, kendisinin ise gelen bu tekliflere, yerel siyasette değil, genel siyasette yoluna devam etme kararlılığında olmasından dolayı olumlu yanıt vermediğini ifade etti. Yaklaşan yerel seçim sürecinde, halka dokunan, halkla iç içe olan, halkın dert ve sıkıntılarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan adayların seçimleri kazanacağını vurgulayan Elçin, Türk Milletinin demokrasiye sahip çıkma noktasında dünyada eşi benzeri görülmemiş bir seçmen kimliği olduğunu söyledi.

SİYASETTE YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Elçin, kendisine, şehrine faydalı olacak adayı belirleme noktasında Kırıkkaleli hemşehrilerinin bu anlamda ferasetine her daim güvendiğini de sözlerine ekledi. Elçin, gelinen aşamada; siyasetten kopmadığını, hali hazırda bir siyasi partiye üyeliği bulunmasa da, insanlara dokunmaya, siyasi fikir ve düşüncelerini her platformda paylaşmaya devam ettiğini belirtirken, ülke bekasını önceleyen, demokrasisine ve milli değerlerine amasız fakatsız sahip çıkan siyasi partilerle önümüzdeki süreçlerde yol yürümeye devam edeceğini söyledi. Elçin, yerel seçimlerin öncelikle Yüce Türk Milletine, özellikle memleketi Kırıkkale’ ye hayırlar getirmesini, Kırıkkale’ye hizmet noktasında kim faydalı olacaksa o adayın kazanmasını temenni etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum