Altını olanlar dikkat! 4 Bin TL'yi görebilir...

Altını olanlar dikkat! 4 Bin TL'yi görebilir...
Elinde altın olanlar ve altına yatırım yapmak isteyenler altın fiyatlarını günlük olarak takip ediyor. Kuyumcuların, çeyrek altın 4000 lirayı görebilir tahmini ortalığı karıştırdı.

“2024’DE 4000 TL OLABİLİR”

Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş konuya ilişkin yaptığı değerlendirmesinde altının güvenli liman olduğuna dikkat çekerek, “2024 yılında 4000 lira çeyrek altın fiyatında görülebilir. Özellikle düğün yapacak olan vatandaşlarımızın ya da altın alacakların şimdiden hazırlık yapması gerekiyor. Bunu destekleyen faktörlere baktığımız zaman jeopolitik gerilimler arttı. Küresel ekonomik finansal sistemler tıkandı. Merkez bankaları artık faiz arttırarak bir şeyi yoluna koyamıyorlar. Geri dönen bir enflasyon var tekrar. Bu yüzden enflasyonun olduğu her yerde altın tekrardan güvenli liman gömleğini giyer. Belirsiz ortam var. Bu gibi durumlarda da altın gibi sınırlı varlıklar tercih ediliyor” ifadelerini kullandı.

altin3.png

“ALTININ GRAMI 2000 LİRAYI HEDEF ALACAK”

Merkez bankalarının altın stokladığını hatırlatan İslam Memiş altının gram fiyatına yönelik tahminini de duyurdu. “Dünyada merkez bankaları Eylül ayı itibarıyla ciddi anlamda altın stokladı. 2024 yılında devam edecek olan savaş riskleri, doların küresel piyasadaki değerinin gerilemesi ile birlikte altın fiyatları yeniden yukarı yönlü hareketini sürdürebilir” diye konuştu

islammemis.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.