Akbulut’tan Türkyılmaz’a destek

Akbulut’tan Türkyılmaz’a destek
 Muhabir
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek için program düzenledi.

BİR VE BERABERİZ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'a destek yemekleri devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve dostları Türkyılmaz'a birlik, beraberlik içerinde olduklarını ve her zaman yanında olduklarını belirtti. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut’un dostları ile birlikte Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz için organize ettiği destek yemeği geçtiğimiz gün gerçekleşti. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz düzenlenen yemekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Akbulut ve yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

destek-1.jpg

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN TEŞEKKÜR

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Sayın Faruk Akbulut’un bizler için düzenlemiş olduğu destek yemeğine katılım sağladık. Kendisine ve katılan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum birliğimiz daim olsun.” İfadelerini kullandı.

destek-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.