20 okula spor malzemesi yardımı

20 okula spor malzemesi yardımı
 Muhabir
Kırıkkale Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırıkkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yürütülen "Spor Olsun Projesi" kapsamında, projeye katılan 20 okula spor malzemesi yardımı yapıldı.

KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN

Proje kapsamında, 8-13 yaş arasındaki öğrencilere futbol, basketbol, voleybol, hentbol, badminton, masa tenisi ve satranç gibi spor dallarında eğitim verilecek. Ayrıca, öğrencilere değerler eğitimi, ilk yardım eğitimi ve ağaç dikme gibi sosyal faaliyetler de gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, projenin çocuklara spor sevgisi aşılamak ve onları kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla hayata geçirildiğini söyledi. Güneş, "Proje sayesinde çocuklarımız sporla tanışacak ve sağlıklı bir yaşam sürecekler. Bu projenin Kırıkkale'mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."

20-okula-spor-malzemesi-yardimi.png

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI YETİŞİYOR

Güneş, "Proje kapsamında 20 kulübümüz, 3'er takım oluşturacaklar ve bu 20 kulübü de okullarla irtibatlandırıyoruz. Projenin amacı, özellikle dezavantajlı çocukların sporla tanışmasını sağlamak ve yeni yetenekleri keşfetmek" diye konuştu. Güneş, “Kırıkkale Valiliği'mizin himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ve Kırıkkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yürütülen Spor Olsun Projesi kapsamında, projeye katılan 20 Okulumuza Spor malzemesi yardımı yapıldı. Spor olsun projemize katılan tüm okullarımıza başarılar dileriz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.